Aannemingsbedrijf G. Jacobs: Veelzijdig bouwbedrijf met zorgvuldige uitvoering

Wij zijn al 45 jaar actief als aannemingsbedrijf en kunnen heel snel iets aanpassen. Bij een timmerfabriek zit je altijd met levertijden. Niks is vervelender om u als klant teleur te stellen omdat het gevraagde niet uitvoerbaar is, of weken op zich laat wachten. Het geeft ons enorm veel voldoening wanneer je weet dat je iets zelf kunt maken waardoor het project niet wordt vertraagd.

Ons bedrijf heeft een grote en vaste groep van klanten waarvoor wij geregeld werkzaamheden uitvoeren. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke klanten. Hiervoor voeren wij het onderhoud uit van ramen, deuren, kozijnen en dakwerk. Wij kunnen bijvoorbeeld isolatie-beglazing en roosters plaatsen, maar wij plaatsen ook dakkapellen en erkers. En wij vernieuwen keukens, badkamers en toiletten.

Werkzaamheden

Wij verzorgen het timmerwerk en we regelen alles daaromheen. Daarvoor werken we met een vaste architect, tekenaar en vast onderaannemers, zoals loodgieter, stukadoor, tegelzetter, elektricien, dakdekker, metselaar en voeger. Voor u als klant, en ook voor onszelf, is het fijn wanneer je steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten tegenkomt. Zo kunnen wij kwaliteit leveren. Daarbij merken wij aan het enthousiasme van onze klanten dat ze dat waarderen. En het allerbelangrijkste, we komen onze afspreken na. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Orde

We zijn gewend netjes te werken. Even de bezem erdoor na een klus, dat is bij ons heel normaal. Die zorg ziet u terug in het bedrijf. Alles ziet er schoon uit. De bus is glanzend gewassen en voorzien van door ons zelf ingebouwde gereedschapskisten. Zo kunnen we snel en doelgerichter werken.

1977

Aannemingsbedrijf G. Jacobs is een familiebedrijf waar het hele gezin aan heeft bijgedragen. Vader Gerrit begon als timmerman en haalde later zijn vakdiploma aannemer. Nadat hij jaren als uitvoerder had gewerkt, heeft hij Aannemingsbedrijf G. Jacobs opgezet. Zodra Gerben een hamer en een zaag kon vasthouden zat hij al te timmeren en te zagen. Maar ook techniek sprak hem aan. Die passie en liefde voor het vak ziet u terug in het werk dat wij doen.